Voor loodgieterswerk in Amsterdam Zuid moet u bij ons zijn

Uw loodgieter bevindt zich op dit moment op rijafstand. Wacht niet en laat onze loodgieter langskomen voor spoedreparatie of ander onderhoud.

  • Kwaliteit
  • 24/7
  • Betrouwbaar
  • Gas en water
  • Transparant
  • Scherpe prijzen

Neem nu contact op

GA VERDER

Loodgieter Amsterdam Zuid

Amsterdam Zuid

Voor meerdere klussen beschikbaar

AKC Loodgieter rijdt graag door Amsterdam-Zuid om uw buren van hun woonongemakken te verlossen. Maar ook voor u en uw woning staan wij dag en nacht klaar. Wij verhelpen defecten aan uw riolering, waterlekkages of verstoppingen.

Onze loodgieter heeft in Amsterdam-Zuid ook menig vaatwasser of wasmachine aangesloten. Of wat dacht u van een volledige installatie van een nieuwe CV. Of reparaties aan dakgoot en dakpannen, van zowel leien daken, pannen daken en shingle daken. Waar kunnen wij u mee helpen?

Veel andere loodgieters in Amsterdam-Zuid doen vaak aan natte vingerwerk. Onze loodgieter is echter accuraat en gaat voor een duurzaam resultaat. Dat merkt u meteen aan de geavanceerde meetapparatuur en inspectie-technieken die onze loodgieter gebruikt.Referenties

Weg met uw zorgen

Wij houden niet van half werk en doen graag ons werk in een keer goed. U betaalt bij ons dus ook nooit voor onnodige werkzaamheden! Ook voor het installeren of vernieuwen van uw gasleidingen zit u goed bij ons. AKC Loodgieter is een bedrijf die aan alle veiligheidseisen voldoet.

Installeren van een nieuwe CV of zelfs een gloednieuwe keuken, badkamer of dakterras is voor ons dagelijkse kost. U heeft immers geen trek in een verbouwing die weken of maanden duurt.

Bovendien zijn dit soort aansluitingen precaire aangelegenheden. Voor uw eigen veiligheid kunt u dit ook beter overlaten aan onze vakmensen. Breng schot in de zaak door onze loodgieter uit Amsterdam-Zuid in te zetten!

Of het nu gaat om een spoedreparatie of regulier onderhoud. Wij zetten voor u altijd op een rij welke werkzaamheden op stapel staan en wat de kosten zijn. Onze loodgieter houdt namelijk niet van onverwachte verrassingen en kleine lettertjes.

Wilt u een indicatie van de kosten en werkzaamheden? Kijkt u gerust eens naar dit overzicht. Ook voor bedrijfspanden, winkels en andere ondernemers doen wij werk op maat. Wij hebben al diverse bedrijven in Amsterdam-Zuid blij gemaakt met ons topwerk!

Open chat
Vragen?
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?