Wij lossen graag uw daklekkage in Amsterdam op

AKC Loodgieter heeft al menig daklekkage verholpen in Amsterdam en omstreken. Raak niet van de regen in de drup en schakel ons onmiddellijk in. Wij leveren:

  • 24/7 service
  • Betaalbaarheid
  • Geen voorrijkosten
  • Waterdicht
  • Topservice
  • Vakkundig

Neem nu contact op

GA VERDER

Daklekkage

Daklekkage in Amsterdam?

Onze ervaren dakdekkers hebben de moderne tools en kennis om uw daklekkage vlot in kaart te brengen en zorgvuldig te repareren. Als u tijdig contact met ons opneemt dan kunnen wij eventuele schade aan uw woning en inboedel voorkomen. Zo bespaart u op de korte en lange termijn een hoop kosten.

Daklekkage kan verschillende oorzaken hebben. Tijdens onze werkzaamheden in Amsterdam en regio troffen wij doorvoeren en afvoeren aan die niet in orde waren. Ook beklommen wij daken waarbij veel vuil op dak en dakrand aanwezig was. Door overtollig vuil en bladeren kan uw dakgoot immers verstopt raken.

Ook kan uw daklekkage zijn ontstaan door een ingezakte dakgoot, waardoor er teveel water achter blijft. Is het niet direct duidelijk wat de oorzaak is? Geen probleem, wij hanteren geavanceerde lekdetectie om de oorsprong van uw daklekkage te achterhalen.Referenties

Voorkomen is beter dan genezen

Omdat voorkomen beter en voordeliger dan genezen is, kunt u met ons ook dakonderhoud afspreken. Voor een schappelijk bedrag komen onze dakdekkers dan langs voor periodieke inspectie en een onderhoudsbeurt. Iedereen die ooit een daklekkage meemaakte wil dat nooit meer.

De wateroverlast neemt uw comfort weg en brengt schade toe aan de rest van uw woning. De sympathieke prijzen van onze eenmalige onderhoudsbeurt of servicecontract kunt u terugvinden in dit overzicht. Wij bieden garantie voor onze werkzaamheden en rekenen in tegenstelling tot concurrenten geen voorrijkosten in rekening.

Behalve diverse klanten van woningen in Amsterdam, hebben wij ook diverse ondernemers blij gemaakt met het verhelpen van een daklekkage . Ook voor kantoorpanden, winkels en andere bedrijfspanden staan onze dakdekkers de hele dag klaar. Als u wilt genieten van een waterdicht en goed isolerend dak dan is AKC Loodgieter de aangewezen partij in uw gebied. Tot snel!

Open chat
Vragen?
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?