Bitumen en bitumineuze dakbedekking Amsterdam

Overweegt u een bitumen dakbedekking voor uw huis of pand in Amsterdam? Voordelen van bitumen dakbedekking is de duurzaamheid, de hoge temperatuurstabiliteit en het feit dat het uv- bestendig is.

  • Hoogwaardig
  • Dakisolatie
  • Voordelig
  • Geen voorrijkosten
  • Direct
  • Ervaring

Neem nu contact op

GA VERDER

Bitumineuze daken

Plumber Amsterdam

Over bitumineuze daken in Amsterdam

De duurzaamheid van uw bitumen dakbedekking betaalt zich uit doordat het weinig onderhoud vereist, omdat het materiaal sterk is.

Heeft u al een bitumen dak en is er onderhoud of reparatie nodig? Ook dan komt onze dakdekker graag bij u langs voor kleine of grote reparaties.

Voordat we aan de slag gaan op uw dak, zullen wij de huidige ondergrond inspecteren. Na een vakkundige analyse, brengen wij uw bitumen dakbedekking aan.Referenties

Wij helpen u met uw bitumineuze daken

Bitumen lijkt op teer, maar is in wezen een ander materiaal. Bitumen is ideaal als u een sterk en waterdicht dak wilt. Voor de aanleg van bitumen dakbedekking rekenen wij 74,50 euro per uur.

Voor het totale plaatje inclusief materiaalkosten maken wij graag een offerte voor u op. Dan weet u exact waar u aan toe bent.

Behalve tegen storm, wind en vocht is uw bitumen dakbedekking ook geluidswerend. Ideaal dus voor uw bedrijfspand of als u iemand bent die van zijn rust houdt. Of is uw woning in Amsterdam gelegen onder de aanvliegroutes van Schiphol?

Dan is bitumen dakbedekking een goede optie! Voor schuine daken plaatsen wij desgewenst daksingles. Dit zijn fraaie vervangers voor de traditionele dakpannen. Van klanten bij wie we bitumen dakbedekking aanlegden krijgen wij nog steeds positieve reacties.

Wij merken dat hun buren vaak onder de indruk zijn van de aanleg en bij ons informeren om ook bij hen bitumen dakbedekking aan te leggen.

Als u vandaag belt, dan plannen wij zo spoedig mogelijk een afspraak in. Ook zijn onze ervaren dakdekkers uit Amsterdam beschikbaar voor andere aanverwante werkzaamheden. Bijvoorbeeld dakgoot reparatie, het vervangen of repareren van uw regenpijp of het schonen van uw dak of dakgoot.

U schakelt ons in via vaste afspraken of vraag ons voordelige service contract aan. Dan zit u voor altijd goed!

Open chat
Vragen?
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?