Aanleggen dakterras Amsterdam

U woongenot is maximaal met een mooi dakterras. In Amsterdam hebben wij diverse dakterrassen aangelegd.

  • Snel
  • Spoed
  • Betrouwbaar
  • Effectief
  • Dakterrassen
  • Dakspecialisten

Neem nu contact op

GA VERDER

Aanleggen dakterras

Wij leggen met plezier uw dakterras in Amsterdam aan

Daarbij houden wij rekening met al uw specifieke wensen. Zowel qua achtergrond als uiterlijk en design.

Heeft u voorkeur voor een houten dakterras of gaat u voor tegels? Tegenwoordig zijn er vele mogelijkheden.

Stenen tegels, rubberen tegels, kunstgras en tal van andere opties. Voordat wij de ondergrond leggen maken wij het dak vakkundig klaar voor gebruik. Zodra het dakterras af is, kijkt u uw ogen uit!Referenties

Dakterrassen zijn iets speciaals

Waar moet u nog meer aan denken aan bij het aanleggen van een dakterras? Uiteraard is stabiliteit een belangrijk kenmerk van een uitstekend dak. U heeft immers niets aan een schuin dakterras waar uw kopje koffie van de tafel glijdt.

Daarnaast is waterafvoer ook essentieel. Bij onderhoud in Amsterdam komen wij regelmatig een dakterras tegen waar de tegels netjes aan elkaar zijn gelegd. Maar men is vergeten om goed na te denken hoe het regenwater weer wegvloeit….

Dit met overstroming en onnodig wateroverlast tot gevolg! Dit zal onze geroutineerde dakdekkers niet overkomen. Kies dus voor zekerheid!

Onze dakdekker levert werkzaamheden met garantie op resultaat. Woont u in Amsterdam? Wij doen onze werkbezoeken zonder voorrijkosten. U betaalt alleen voor onze tijd en gebruikte materialen. Voordat wij uw dakterras aanleggen maken wij een kant en klare offerte.

Daarin nemen wij al uw wensen op met betrekking tot materialen en gewenste afwerking. Dan weet u precies waar u voor betaalt. Een betere verhouding tussen prijs en kwaliteit vindt u nergens anders.

In sommige gevallen moet u een vergunning aanvragen voor het aanleggen van uw dakterras in Amsterdam. Heeft u dat nog niet gedaan of wilt u daar meer informatie over? AKC is bekend met alle wetgeving en regelgeving op dat gebied.

Wij adviseren u graag in de te nemen stappen. Wilt u na aanleg van uw dakterras periodiek onderhoud? Wij schonen ook dakgoten en wij doen allerlei dakreparaties en dergelijk onderhoud. Met AKC heeft u een leven lang dakplezier!

 

 

Open chat
Vragen?
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?