Dakdekkers Amsterdam is onderdeel van AKC Loodgieters, een groot gevestigd bedrijf uit Amsterdam. Wij zijn er voor al uw dakwerkzaamheden en aanverwante diensten. Onze dakdekkers repareren kapotte daken of leggen gloednieuwe daken aan. Dit kan gaan om pannendaken of bitumen daken.

Ook leggen wij op verzoek regelmatig een dakterras aan. Een cruciaal onderdeel van uw hemelwaterafvoer is uw dakgoot. Daarom rijden wij regelmatig door Amsterdam en omstreken om dakgoten te repareren of te vervangen.

Goed onderhoud van uw dakgoot is van levensbelang. Veel klanten uit Amsterdam hebben daarom een servicecontract met ons afgesloten. Zij zijn er van verzekerd dat wij regelmatig hun dakgoot schonen en onderhouden.

U hemelwaterafvoer begint natuurlijk bij uw dak, maar ook afvoeren en regenpijpen spelen een grote rol bij lekkages of verstoppingen. Daarom werken onze dakdekkers nauw samen met de loodgieters van AKC Amsterdam.

Onze teamleden zijn goed op elkaar ingespeeld en vullen elkaar uitstekend aan. Wij hebben alle specialismes in huis, zodat u niet verschillende bedrijven hoeft in te schakelen voor hetzelfde probleem.

Dakdekkers Amsterdam onderscheidt zich met snelle service, betaalbare tarieven en hoge kwaliteit van werkzaamheden. Voor bezoeken binnen groot Amsterdam geven wij u korting door de voorrijkosten niet in rekening te brengen.

Doordat wij 24/7 oproepbaar zijn, pakken wij ook uw spoedklussen direct op. Onze dakdekkers zijn geschoold en krijgen regelmatig extra trainingen. Hierdoor zijn zij altijd up to date met betrekking tot de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Dakdekker Amsterdam en AKC Loodgieters zijn gecertificeerde bedrijven. Dat houdt in dat wij volgens alle wettelijke veiligheidseisen en arbo-eisen werken. Veiligheid boven alles.

Ook administratief zijn wij bij Dakdekkers Amsterdam goed georganiseerd. U krijgt van ons netjes een gespecificeerde offerte en factuur. Zo heeft u alle benodigde documenten om eventueel aan uw verzekering te overleggen.

Voordat wij aan de slag gaan onderzoeken wij eerst de situatie grondig. Daarna communiceren wij naar u welke werkzaamheden vereist zijn. De enige verrassing die u dus te wachten staat, is het succesvolle eindresultaat! Welkom bij Dakdekkers Amsterdam!