Bent u op zoek naar een dakdekker in Amsterdam?

De dakdekker is niet weg te denken uit ons regenachtige landje. Onze dakdekker kan uw dak in Amsterdam en omliggende plaatsen vakkundig inspecteren, onderhouden en repareren.

  • 25 jaar ervaring
  • Sympathiek tarief
  • Kennis van daken
  • Oplossingen
  • Tevreden klanten
  • Optimale service

Neem nu contact op

GA VERDER

Dakdekker Amsterdam

Onze dakdekkers helpen u zeker

Een goede dakdekker beschikt over een aantal belangrijke eigenschappen. Ten eerste heeft de dakdekker uiteraard geen hoogtevrees! Daarnaast is de dakdekker zo spoedig mogelijk bij u. U wilt immers niet de nacht of het weekend in met een lekkend dak!

Vervolgens heeft de ideale dakdekker kennis van zaken (lees: daken) en verhelpt hij problemen en verstoppingen direct. Gelukkig voldoen alle dakdekkers van AKC Loodgieter aan deze eisen. Bij ons zit u dus goed! Uw dakzorgen zijn onze zorgen!

Onze dakdekker uit Amsterdam is professioneel en deskundig. Uiteraard bewapend met de meest geavanceerde inspectiemethodes zoals lekdetectie. Door onze kennis en ervaring zien wij snel of een daklekkage te maken heeft met overtollig vuil of andere zaken.Referenties

De juiste mentaliteit

Daarbij hebben onze dakdekkers een echte ‘hands on’ mentaliteit. De problemen zijn verholpen voordat u er erg in heeft. Onze dakdekker is niet alleen beschikbaar bij noodsituaties. Ook doen wij veel inspectie en onderhoud in Amsterdam.

Als u het beste voor heeft met uw dak en uw woning, dan sluit u bij ons een servicecontract af. U ontvangt dan periodiek onderhoud van onze sympathieke dakdekker. Hiermee voorkomt u eventuele toekomstige schade en dus ook onnodige toekomstige kosten!

Check onze transparante prijslijst voor eenmalig of periodiek onderhoud. Ook kunt u ons altijd bellen voor advies of overleg. Wij leveren voor elk dak graag het maatwerk dat nodig is. Onze dakdekker rijdt niet alleen rond in Amsterdam, maar ook in omstreken.

Te weten: Amstelveen, Purmerend, Haarlem en de Zaanstreek. Is de schade aan uw dak al niet meer te overzien? Onze dakdekker is ook in staat om uw dak volledig te restaureren. Is de schade al uitgebreid naar uw woning? Wij hebben ook kundige loodgieters paraat voor dringende herstelwerkzaamheden. De kosten die verbonden zijn aan ons dakonderhoud kunt u terugvinden via deze link.

 

Open chat
Vragen?
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?