U wilt een dakreparatie in Amsterdam uitvoeren?

Een zorgeloze nachtrust heeft u pas wanneer het dak boven uw hoofd optimaal functioneert. Onze dakdekker uit Amsterdam gaat daar snel voor zorgen. Wij voeren uw dakreparatie graag uit.

  • Spoed
  • Daklekkages
  • Dakdekking
  • 24 uur
  • Duurzaam
  • Klantvriendelijk

Neem nu contact op

GA VERDER

Dakreparatie

Amsterdam heeft verschillende soorten daken

U kunt ons 24/7 bellen voor dakreparatie in Amsterdam en regio. Wij komen direct de stand van zaken met eigen ogen bekijken.

Is er een lekkage? Een breuk in de afvoer? Is uw dakgoot verstopt of beschadigd? Onze ervaren dakdekker ziet in een ogenblik wat de oorzaak van de overlast is.

Ligt de oorzaak dieper dan doen wij een paar korte testen die haarfijn uitwijzen waardoor de verstopping of lekkage ontstaat.Referenties

Wateroverlast? Kapot dak? Schakel Dakdekkers Amsterdam in

Wacht niet te lang met inschakelen van professionals. Tijdig ingrijpen zorgt ervoor dat uw dak niet onnodig gaat rotten of verzakken. Op kort termijn doet u een relatief kleine uitgave om hoge kosten op de lange termijn te vermijden! Voor welke daken kunt u bij AKC terecht? Voor alle soorten daken! Bitumen daken, pannendaken, platte of hellende daken. Met onze jarenlange ervaring in Amsterdam en regio, hebben wij voor alle soorten daken dakreparatie verricht.

Omdat wij niet van half werk houden, geven wij u garantie op onze werkzaamheden. Is de klus niet goed geklaard dan rijden wij direct terug. Gelukkig maken wij dat niet vaak mee. Door onze 25 jaar ervaring met dakreparatie kunnen wij ons zonder te overdrijven gerust dakspecialist noemen. Voor een dakspecialist zijn wij overigens ook reuze betaalbaar. In Amsterdam doen wij dakreparatie zonder voorrijkkosten en tegen een vriendelijke prijs. Met transparante offerte en een heldere factuur.

AKC heeft de benodigde certificering met betrekking tot veiligheid en preventie van risico’s. Hierdoor zijn onze dakdekkers betrouwbare en veilig werkende vakmensen. Buiten dakreparatie leggen onze dakdekkers ook dakterrassen aan of schonen zij dakgoten. Sluit een servicecontract af om onze diensten regelmatig in te roepen voor alle voorkomende dakreparaties of andere dakwerkzaamheden in Amsterdam. Lekker gemakkelijk en betaalbaar!

 

 

Open chat
Vragen?
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?