U zoekt een betrouwbaar installatiebedrijf in Amstelveen?

AKC Loodgieter is een erkend en gecertificeerde installateur voor elke klus in heel Amstelveen.

  • CV installatie
  • Aansluiting elektra
  • Betrouwbaar
  • Gasinstallatie
  • Direct oproepbaar
  • Zachte prijs

Neem nu contact op

GA VERDER

Installatiebedrijf in Amstelveen

Installatiebedrif Amstelveen

Een installatiebedrijf bij u in de buurt

In Amstelveen is AKC Loodgieter een vertrouwde specialist op het gebied van installatie werkzaamheden. Zonder voorrijkosten rijden wij naar uw huurwoning of koophuis in Amstelveen voor de beste service.

Laat ons uw volledige warmwatervoorziening installeren. Wij zorgen voor een optimaal werkende cv en alle benodigde afvoeren en leidingen. Erg fijn als u bijvoorbeeld in een verbouwing zit. Dit soort klussen wilt u het liefst door een ervaren professionals laten verrichten.

Ook herstellen wij uw oude gasvoorziening of plaatsen wij zelfs een splinternieuwe gasinstallatie. Dit zijn verrichtingen die veilig moeten gebeuren, waardoor u het best kunt vertrouwen op onze professionele installateur.Referenties

Wij lossen uw problemen in Amstelveen op.

Wij werken in Amstelveen volgens alle wettelijke richtlijnen die voldoen aan alle veiligheidseisen en milieu-eisen. Bovendien zorgen wij dat uw gas- of warmwatervoorziening zuinig staat ingesteld, zodat u op termijn kosten bespaart. Onze installateur zorgt ervoor dat u zo spoedig mogelijk weer kunt genieten van uw wooncomfort.

Kan ik ook een servicecontract afnemen? Zeer zeker. Wij hebben als installatiebedrijf diverse onderhoudscontracten voor bewoners in Amstelveen. Hiermee zijn wij bij storingen direct oproepbaar. Bovendien is AKC Loodgieter als installatiebedrijf met alle soorten apparatuur en merken bekend. U hoeft ons dus weinig uitleg te geven.

Onze installateur weet in no time welke problemen er zijn en gaat direct aan de slag met de nodige reparatie, vervanging of onderhoud. Van ons krijgt u sowieso korting doordat wij geen voorrijkosten declareren. Omdat wij ons werk snel doen, zal het aantal te betalen uren lager uitvallen dan bij menig concurrent. Kortom, voor de beste prijs-kwaliteit verhouding is AKC Loodgieter het aangewezen installatiebedrijf in Amstelveen.

Wilt u een blik werpen op onze prijslijst? Zie hier ons overzicht voor Amstelveen. Uiteraard kunt u eerst een offerte aanvragen, zodat u precies weet waar u op kunt rekenen. Ook voor uw bedrijfsruimte, kantoor of winkel in Amstelveen is onze installateur inzetbaar. Voor ons is geen klus te groot of te ingewikkeld. Tot snel!

Open chat
Vragen?
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?